Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015



   Αυτό το αίσχος του λεγόμενου «ΜΠΟΓΙΑ» καταργήθηκε με τον Νόμο 3170/03 κατόπιν ενεργειών και επ’ αυτοφόρω συλλήψεων, με λεκάνες με αυτιά, της τότε Πρόεδρου του Σωματειου οι Φίλοι των Ζώων  και νυν Προέδρου της Συνομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων  κ. Γκαραγκούνη Ιωάννας.

Η φρίκη του «ΜΠΟΓΙΑ» που σταμάτησε, θα βγεί ΕΝ ΚΑΙΡΩ στην επιφάνεια με πραγματικά έγγραφα και γεγονότα της εποχής εκείνης, έτσι ώστε να γνωρίσει ο κόσμος το πως αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι τα εγκαταλελειμένα ζώα συντροφιάς, από τους ίδιους, τα λεγόμενα ΑΔΕΣΠΟΤΑ  και δεν ντρεπόντουσαν να πληρώνουν σωματεία της εποχής εκείνης για το έργο αυτό, της θανατώσεως, και ταυτόχρονα να μην ντρέπονται εκείνοι οι ίδιοι να τα εισπράτουν.
   Εν καιρώ θα μάθει η Ζωοφιλική Κοινότητα ότι πολλές «μπαρούφες» που εξαπολύονται σήμερα για Ζωοφιλία ωχριούν μπροστά στο τι υπήρξε προ της καταργήσεως του «ΜΠΟΓΙΑ» και μετά.. και θα έπρεπε όλοι αυτοί να φροντίσουν για την εφαρμογή και τις βελτιώσεις των μετέπειτα Νόμων, γιατί αρχομένης της εφαρμογής του Νόμου 3170/03 άλλαξαν όλα ακόμα και οι Ευρωπαϊκοί  Κανονισμοί που μέχρι τότε ήταν αδιάφοροι αλλά και πάλι με τις ενέργειες της Συνομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδος .
 ΄Ομως , ποτέ όπως γνωρίζουν όλοι  μέχρι σήμερα, η Συνομοσπονδία δεν καμάρωσε, ούτε ανακοίνωσε πομποδώς από οτιδήποτε έχει προσφέρει για να πει ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ.
Γιατί το καλό, η αγάπη και ο πολιτισμός είναι αυτονόητα και πρέπει να προσφέρονται αφιλοκερδώς και με όλη την δύναμη της ψυχής των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .

1 σχόλιο: