Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015



                          ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΩΣΕΩΣ

      ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

     

      Σήμερα την 27 Ιουνίου  2014 ημέρα Παρασκευή επί της Οδού Παπαστράτου 38  Αγρίνιο γραφείο της Τσατσαράγκου Γεωργίας του Κων/νου με αριθμ. Ταυτότητας ΑΗ 221450,  μετά από απόφαση μας συγκεντρωθήκαμε ώστε να δημιουργήσουμε την ΕΝΩΣΗ με την επωνυμία "Ζωοφιλική Ένωση Ενεργών Πολιτών Αγρινίου" για Ζωοφιλικούς και Οικολογικούς Σκοπούς.

 

    Σκοπός

        Η προστασία παντός είδους ζώου συντροφιάς κ.λ.π. Επειδή κάθε έμψυχο ον έχει δικαίωμα να ζει καλά και να μην ταπεινώνεται, αποφασίσαμε να κάνουμε ΕΝΩΣΗ με σκοπό την εφαρμογή της Εθνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας για την προάσπιση παντός έμψυχου όντος, εκτός του ανθρώπου,την ευζωία ,την αδικία που τυχόν θα υποστεί, υπερασπιζόμενοι πάντοτε το δικαίωμα που έχουν τα ζώα του πλανήτη, δια παντός Νομίμου μέσου πάντοτε και μόνο για το καλό αυτών.

  

 

    Αποτροπή κάθε είδους απαξίωσης, βασανισμού ζώων κ.λ.π

   Παροχή τροφής και νοσηλείας στο μέτρο του δυνατού από τους εθελοντές.

    Ενημέρωση των πολιτών μέσω διαφημιστικών φυλλαδίων, και ΜΜΕ, Ιστοσελίδα.




   Εγγραφή Μελών

     Ως μέλη της ΕΝΩΣΗΣ μπορούν να γράφονται Έλληνες πολίτες χωρίς την υποχρέωση καταβολής χρημάτων , με απλή αίτηση που θα αναγράφονται τα στοιχεία τους και οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζώα, στην εντιμότητα, στην ειλικρίνεια και μπορούν να διαθέσουν το χρόνο τους αφιλοκερδώς, « όπου οι ίδιοι κρίνουν», προασπίζοντας το συμφέρον των ζώων, την σίτιση την νοσηλεία τους κ.λ.π.



 

Ειδικοί Όροι

      Σε περίπτωσή που το εγγεγραμμένο μέλος απαξιώσει το σκοπό μας η ξεφύγει από το σκοπό της Ένωσης διαγράφεται.

     Όλοι είμαστε εθελοντές και ανάλογα με την περίπτωση όλοι μπορούν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντά της ΕΝΩΣΗΣ κατά περίπτωση σε υπηρεσίες και οργανισμούς.



      Απαγορεύεται ρητά η συλλογή χρημάτων από πολίτες.

     Οποιαδήποτε μέλος της Ένωσης ή Πολίτης μπορεί να προσφέρει  παροχή προσωπικής υπηρεσίας, τροφή, περίθαλψη κ.λ.π.

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου